Skip to main content

De allround stukadoor voor Volkel

Heeft u een stukadoor nodig in Volkel die uw wanden of plafonds voorziet van het allermooiste stucwerk? Pierre van den Elsen Stukadoors uit Uden “timmert” al meer dan 40 jaar aan de weg. Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardig stuc- en pleisterwerk, maar ook voor andere bijzondere wand- en plafondafwerkingen zoals beton-ciré, design pleister, sierpleisterwerk en het aanbrengen van lijsten en ornamenten. Ook met restauratiewerk hebben we veel ervaring. Zowel aannemers als particulieren kunnen dus rekenen op het vakmanschap van onze (meester)stukadoors.

Stukadoorsdiensten op maat

Bij Pierre van den Elsen Stukadoors hebben we een breed scala aan diensten aan te bieden. Er zijn vele afwerkingstechnieken mogelijk voor uw wanden en plafonds. Zo komen we graag naar Volkel voor het aanbrengen van:

  • Stucwerk en pleisterwerk voor diverse doeleinden en afwerkingen. Van het behangklaar maken tot glad pleisterwerk of sierpleisterwerk voor een sterke, duurzame afwerking van wanden.
  • Decoratieve afwerkingen, zoals bijvoorbeeld spachtelputz, granol of rustiekputz, maar ook een betonlook of design pleister.
  • Spackspuitwerk voor het snel en efficiënt aanbrengen van een strakke afwerking op wanden en plafonds. Ook voor reparatie van spackspuitwerk kunt u op ons rekenen.
  • Decoratieve lijsten en ornamenten voor een elegante, klassieke en verfijnde afwerking van uw ruimtes.
  • Microdesign in verschillende kleuren voor een persoonlijke touch die past bij uw interieur en uw eigen stijl.

Kwaliteit met garantie

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Wat voor afwerking u ook kiest, wij streven naar perfectie in al ons werk. We bieden bovendien altijd 5 jaar garantie op onze geleverde diensten. Wij ronden het werk pas af als u voor 100% tevreden bent en leveren alle bewerkte ruimtes na afloop bezemschoon op. Zo kunt u direct en zonder zorgen gaan genieten van uw vers gestucte woning of bedrijfspand.

Contact

Bent u benieuwd naar onze diensten of de kosten voor het stuken van uw pand in Volkel door Pierre van den Elsen Stukadoors? Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw wanden en plafonds te voorzien van het allermooiste stucwerk!