Skip to main content

Over ons

Pierre v.d. Elsen Stucadoors: ruim 45 jaar ervaring

De familie Van den Elsen zit ruim 70 jaar in het stukadoorsvak. Na de nodige ervaring opgebouwd te hebben, is Pierre v.d. Elsen Stucadoors opgericht. Wij hebben hiermee ruim 45 jaar ervaring als een erkend leer- en stukadoorsbedrijf en zijn tevens aangesloten bij branchevereniging NOA. Ook zoon Lex, inmiddels meester stucadoor, zit alweer 16 jaar in het bedrijf.

Sinds onze oprichting hebben wij veel verschillende soorten stucwerk geleverd. Dit varieert van glad pleisterwerk tot sierpleisters en spuitwerk. Door de diverse stukadoorsopdrachten hebben wij onze vakkennis verder kunnen verbreden en altijd op hoog niveau kunnen afwerken. Wij zijn voornamelijk gericht op Uden en omgeving en leveren zowel aan aannemers als particulieren.

Wij stellen onze klanten graag tevreden en ronden daarom ook uitsluitend ons werk af wanneer u tevreden bent met het resultaat. Hiernaast krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie op uw binnenstucwerk, met uitzondering van constructieve scheurvorming. Verder besteden wij veel zorg om het werk netjes, schoon en correct op te leveren!

Kortom, wij komen graag met u in contact om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op of kijkt u eens naar onze eerdere projecten.

Neem direct contact met ons op

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

  • Erkend stukadoorsbedrijf
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Deskundig advies en heldere offerte
  • 5 jaar garantie op binnenstucwerk
  • Erkend leerbedrijf

Werk wordt altijd bezemschoon opgeleverd en pas afgerond wanneer u tevreden bent. Wist u dat u voor woningen van 2 jaar of ouder maar 9% BTW voor stukadoren betaalt?