Skip to main content

Pierre van den Elsen: dé stukadoor voor Veghel

Als u in Veghel op zoek bent naar een professioneel stukadoorsbedrijf dat al uw stucwerk netjes voor u uitvoert, dan bent u bij Pierre van den Elsen Stukadoors uit Uden aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in het stuken van wanden en plafonds kunnen wij u helpen met verschillende stuktechnieken en spackspuitwerk. Ook voor reparaties en restauraties zijn wij uiteraard in te schakelen.

Stuc- en pleistertechnieken

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende afwerkingstechnieken voor uw muren en plafonds in Veghel. Denk bijvoorbeeld aan:

Uw stukadoor in Veghel: kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Pierre van den Elsen Stukadoors is al meer dan 40 jaar een begrip in Veghel en omstreken. Wij streven namelijk naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en vakmanschap in al ons werk. Dat zit hem niet alleen in de materialen die we gebruiken. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw stucwerk tot in de puntjes wordt verzorgd, met oog voor detail en precisie. We geven zelfs 5 jaar garantie op ons afgeleverde werk.

Neem vandaag nog contact met ons op !

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Veghel voorzien van hoogwaardig, strak en indrukwekkend stucwerk? Neem vandaag nog contact op met Pierre van den Elsen Stukadoors voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw wanden en plafonds te voorzien van perfect stucwerk!