Skip to main content

Uw kwaliteits stukadoor in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar een servicegerichte, ervaren stukadoor in de omgeving van Heeswijk-Dinther? De stukadoors van Pierre van den Elsen uit Uden staan voor kwaliteit, vakmanschap en specialisaties in uiteenlopende afwerkingen van wanden en plafonds, zoals (sier-)pleisterwerk, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, of bijvoorbeeld spackspuitwerk. Ook bijzondere technieken zoals spachtelputz, beton ciré of rustiekputz en het restaureren van stucwerk beheersen wij tot in de puntjes. Voor particulieren en aannemers uit Heeswijk-Dinther zijn wij dan ook de ideale partner.

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit leveren, dat is altijd ons hoogste doel. Wat voor afwerking u ook kiest, onze stukadoors streven naar perfectie in elke techniek. We ronden onze werkzaamheden pas af als u voor 100% tevreden bent over ons werk. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een garantie van 5 jaar en uiteraard leveren we de boel opgeruimd en bezemschoon op. Zo kunt u direct zorgeloos genieten van uw nieuwe interieur.

Stucwerk en andere afwerkingstechnieken voor muren en plafonds

Als stukadoorsbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring en bekwame (meester)stukadoors in dienst, kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Naast restauratie- en reparatiewerkzaamheden kunt u ons inzetten voor het aanbrengen van verschillende afwerkingen op uw wanden en plafonds. Of u nu een eenvoudige, strakke afwerking wilt die snel is aangebracht, of juist een bijzondere uitstraling wil geven aan uw interieur, onze vakmensen kunnen u helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stucwerk en (sier)pleisterwerk. Van het behangklaar maken van wanden tot het aanbrengen van glad pleisterwerk of sierpleisterwerk voor een sterke, duurzame afwerking van wanden.
  • Decoratieve afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan spachtelputz voor een marmerachtige afwerking, een grovere structuur op de muren zoals granol of rustiekputz, maar ook een betonlook afwerking of design pleister.
  • Spackspuitwerk. Ideaal voor het snel en efficiënt aanbrengen van een strakke afwerking op wanden en plafonds.
  • Decoratieve lijsten en ornamenten. Door dit soort afwerkingen aan te brengen zorgen we voor een elegante, klassieke en verfijnde uitstraling in uw binnenruimtes.
  • Microdesign in verschillende kleuren. Van standaard RAL 9010 tot trendy kleuren, het is allemaal mogelijk als u gaat voor een persoonlijke touch die past bij uw interieur en uw eigen stijl.

Contact

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw woning in Heeswijk-Dinther, of wilt u graag een vrijblijvend advies van onze stukadoors? Neem vandaag nog contact op met Pierre van den Elsen Stukadoors voor meer informatie of een offerte. Onze medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden en uw muren en plafonds te voorzien van de afwerking die u wenst.