Skip to main content

Professioneel stucwerk nabij Veghel

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor voor al uw stucwerk? Dan bent u bij Pierre van den Elsen Stucadoors uit Uden, nabij Veghel, op het juiste adres! Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten

Wij helpen u graag bij al uw stucwerk. U kunt bij ons terecht voor de afwerking van wanden en plafonds, verschillende soorten reparaties en restauraties en spackspuitwerk. Ook is het mogelijk om een decoratieve afwerking te verzorgen. U kunt hierbij denken aan glanspleisters, betonstuc, fotostuc en lijsten en ornamenten. Bent u op zoek naar stukadoorsmaterialen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Wij leveren onze materialen en diensten aan zowel particulieren als aan aannemers. Tevreden klanten zijn voor ons ontzettend belangrijk. Daarom geven wij 5 jaar garantie op stucwerk dat gedaan is door onze stukadoor. En natuurlijk leveren wij ons werk schoon en netjes op.

Contact met Pierre van den Elsen Stucadoors

Wilt u ons inschakelen voor professioneel stucwerk, meer weten over onze diensten of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of kom bij ons langs in Uden, nabij Veghel. Ook is het mogelijk om via het contactformulier contact met ons op te nemen. Pierre van den Elsen Stucadoors staat voor u klaar!