Skip to main content

Beton ciré in omgeving Uden

Beton ciré in Uden bij Pierre van den Elsen Stucadoors

Heeft u een nieuw huis gekocht of is het tijd om uw huidige woning op te frissen? Dan kan nieuw sierpleisterwerk een groot verschil maken. Het geeft uw wanden een mooie opvallende look en is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Tegenwoordig is beton ciré een populaire keuze, aangezien de betonlook helemaal bij huidige interieurtrends past. Bovendien biedt betonstuc de perfecte balans tussen opvallend en ingetogen. Wilt u graag uw wanden af laten werken door professionals met een oog voor detail en woont u in de buurt van Uden? Dan kunt u altijd terecht bij Pierre van den Elsen Stucadoors.

De beste kwaliteit

Voor wat voor look u ook wilt gaan: wij zorgen er altijd voor dat we de beste kwaliteit leveren. Daarom werken wij met twee gerenommeerde merken: Coprox en Stoopen & Meeus. Dankzij de kwaliteit van Coprox leveren wij waterbestendige en watervaste wanden die met de krachtige pigmenten van Stoopen & Meeus gekleurd zijn. Hierdoor weet u zeker dat uw wanden jarenlang een prachtige uitstraling zullen hebben met een robuuste look. Op het gebied van Betonstuc heeft u dan ook de keuze uit talloze kleuren. Ga voor simpel grijs of wit, of maak een opvallend statement door een gekleurde muur uit te zoeken.

De service van Pierre van den Elsen Stucadoors

Wilt u graag dat wij uw wanden afwerken met de moderne beton ciré look? Dan profiteert u uiteraard van onze kwalitatieve service. Zo bieden wij u altijd een heldere offerte, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen. Bovendien geldt er voor binnenstucwerk een garantie van maar liefst vijf jaar, dus u weet zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op om een afspraak te maken.